Προσφορά Ανακαίνισης Μπάνου με εργασία & υλικά.μόνο 1290 € με ΦΠΑ.

Η τιμή ισχύει μόνο για τους νομούς Τρικάλων-Καρδίτσας-Γρεβενών –Ιωαννίνων.

Η προσφορά περιλαμβάνει ξήλωμα μπάνιου, πέταμα τα μπάζα, πέρασμα τα πλακάκια με δικό μας εξειδικευμένο συνεργείο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται 25 σχέδια πλακάκια πρώτης ποιότητας από Ιταλία και Ισπανία, μπανιέρα Sanitec ή ντουζιέρα Ελληνική (Ideal Standard), βρύσες Ideal Standard (λουτρού- νιπτήρος) με 5 χρόνια εγγύηση, λεκάνη Ideal Standard και νιπτήρας με κολώνα Ideal Standard.

Δώρο κόλλες, αρμόστοκοι, η εργασία του σοβατζή και ο σχεδιασμός.

Αποπεράτωση έργου σε 4 εργάσιμες μέρες και όλα αυτά με γραπτή συμφωνία.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο υδραυλικός αλλά παρέχεται δυνατότητα συνεργασίας με υδραυλικούς επίσημα συμβεβλημένους με την επιχείρηση σε συμφέρουσα τιμή ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη. Δεν επιβαρύνεστε με κάδο και χωνί για την αποκομιδή των μπαζών.

Το πιο δύσκολο κομμάτι σε μια ανακαίνιση εκτός από το να επιλέξουμε υλικά που θα πετύχουν ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και θα αντέξουν στο χρόνο είναι η εξεύρεση των κατάλληλων συνεργείων που όχι μόνο θα τοποθετήσουν τα νέα μας υλικά άψογα αλλά θα συνεργαστούν μεταξύ τους άριστα για να παραδώσουν το έργο στον ελάχιστο δυνατό χρόνο (4 μέρες).

Σεβόμενοι πάντα το χώρο του σπιτιού σας στις ανακαινίσεις μας χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα υλικά από ευρωπαϊκούς οίκους που φέρουν γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Σκοπός μας είναι να ανακαινίσουμε το μπάνιο σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και με συνέπεια στον ελάχιστο δυνατό χρόνο (4 μερες) για το οποίο δεσμευόμαστε γραπτώς.

Εγγυηση για την ποιότητα δουλειάς των συνεργείων μας αποτελούν τα 15 χρόνια παρουσίας μας στην ανακαίνιση μπάνιου και δαπέδου.

Η λέξη ΄εργολαβική΄ δουλειά δεν υπηρξε ούτε θα υπάρξει στο λεξιλόγιο μας και υλικό που δεν είναι επώνυμο και δεν συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας δεν έχει θέση στο κατάστημα μας.

Υπηρεσία Μπάνιου My Choice.

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί μέσα από τα εκατοντάδες σχέδια επωνύμων εργοστασίων που αντιπροσωπεύουμε (FAP, CAESAR, SWAROWSKI, PIERRE GARDIN, LA FABRICA) και να δημιουργήσουμε το δικό σας προσωπικό πακέτο μπάνιου (με εργασία και υλικά). Έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και εσείς την ποιότητα δουλειάς και οργάνωσης των συνεργείων μας και να αποκτήσετε το νέο σας μπάνιο σε 4 μόνο μέρες, αποκλειστικά με τα υλικά της απολύτου αρεσκείας σας γρήγορα, ποιοτικά και πάνω απ' όλα οργανωμένα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Service

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην ανακαίνιση μπάνιου, μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε υλικά που έχουν δοκιμαστεί από εμάς σε εκατοντάδες ανακαινίσεις για την αντοχή και την αξιοπιστία τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα επώνυμα και σχεδιασμένα να αντέχουν στο χρόνο και την καταπόνηση. Έχουν όλα 5ετή εγγύηση. Σε περίπτωση βλάβης, λόγω του ότι έχουμε όλα τα ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα, όταν το προϊόν είναι εντος εγγύησης, έχουμε τη δυνατότητα να το επισκευάσουμε δωρεάν εντος 24 ωρών από την αναγγελία βλάβης.

Σκοπός μας να κάνουμε την ανακαίνιση και του δικού σας μπάνιου μια ευχάριστη εμπειρία.